Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni poziv za dostavljanje prijedloga za Odluku o izradi izmjene dijela Regulacionog plana za prostor između Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara vojvode Živojina Mišića i rijeke Vrbas

Izvor: Glas Srpske, 22.08.2013.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANjALUKA

GRADONAČELNIK

ADMINISTRATIVNA SLUŽBA

Odjeljenje za prostorno uređenje

Trg srpskih vladara 1,78 000 Banja Luka, Republika Srpska, BiH; tel: +387/0/51 24 44 16 faks: +387/0/51 24 44 50

 

JAVNI POZIV

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine grada Banjaluka održanoj 20.6.2013. god. donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana za prostor između Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara vojvode Živojina Mišića i rijeke Vrbas ("Sl. gl. grada Banjaluka" br. 12/13)

Izmjenom Plana biće obuhvaćen prostor koji se nalazi u ulici Milana Kranovića, a odnosi se na dijelove k.č.br. 1864 i 1866 k.o. Banjaluka 6, u površini od 0,13 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena na uvid u prostorijama Administrativne službe grada Banjaluka i prostorijama mjesne zajednice Borik 1, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na web site-u: www.banjaluka.rs.ba

POZIVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Administrativnoj službi Grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 6.9.2013. godine.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: